Přeskočit na obsah

Jak vybrat kávu do vaší kavárny

Provozujete kavárnu? Možná právě otevíráte své místo? Výběr kávy do kavárny by měl být promyšlený. Kávu si vybírejte několik týdnů předem. Právě na ní z velké části závisí úspěch vašeho podniku.

Metody přípravy kávy

Při provozování kavárny musíte být otevření preferencím svých zákazníků. Abyste fungovali na nejvyšší úrovni, rozšiřte svou nabídku o kávu z alternativ. Nápoj z překapávače, Frenchpressu nebo aeropressu v kavárně? Proč ne! Nechte hosty objevit vůni a chuť kávy z alternativ. Buďte otevření novým možnostem. Jaká je nejlepší káva? Ta, kterámá nádech vína, chuť založenou na ořechových tónech? Jednoznačná odpověď neexistuje. Vaši zákazníci jsou různí a mají rádi jiné věci. Jedno je jisté – káva ve vaší kavárně musí být kvalitní, aby po ní hosté sáhli ochotněji než doma.

Jakou vybrat kávu?

Jak docílit toho, aby káva podávaná ve vaší kavárně přilákala zákazníky a přinesla vám spokojenost? Výběr kávy pro vaši kavárnu se skládá z více faktorů než jen země, ve které ji provozujete. Vždy vybírejte podle preferencí vašich zákazníků. Jinou kávu budou chtít maminky na mateřské a jinou hipsteři. V blízkosti byznys center volte kávy s co nejuniverzálnější chutí, ideálně tmavší pražené směsi bez acidity. Ve větších městech se nebojte ani světlejších pražených směsí. Chuť kávy pak slaďte i s vaší nabídkou jídel.

Káva musí být kvalitní a čerstvá

Nejen nízká cena je parametr, o který se zajímají vaši zákazníci. Ideálním krokem správným směrem je vybírat kávu z lokálních pražíren. Obvykle vám nabídnou příznivější ceny, především kvalitní a čerstvé suroviny. Spolehlivý partner vám navíc pomůže se zajištěním techniky, jejím servisem a pravidelně dodá kvalitní a čerstvou kávu. Pokud navíc umíte výběr kávy ve své nabídce prezentovat i zákazníkům, získáte si jejich srdce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *